Om mig

Hej
Jag är lärare i svenska som andraspråk på Sävstaskolan i Vingåker. Jag har snart arbetat 35 år som lärare och har mellanstadielärarexamen i min grundutbildning. Har även fortbildat mig under årens lopp och har arbetat med de tidigare åren och som utbildad mentor och handledare i lärarutbildningen på Gotland.
Jag har världens bästa arbete och har genom mitt arbete som svenska som andraspråkslärare utvecklats mycket när det gäller förhållningssätt och pedagogik när jag undervisar de flerspråkiga eleverna.

Annonser

3 responses

3 12 2012
BLOGGPRAT: Språkutveckling | bibblabella

[…] De flerspråkiga barnen […]

10 02 2011
Birgitta Anstrin-Åstedt

Hej!
Underbart med engagerade SVA-lärare! Vi är många , som är oroliga över vart skolutvecklingen vad gäller elever med utländsk bakgrund och deras svenska som andraspråksutveckling är på väg. Jag är ordförande i Riks-LiSA, Riksförbundet lärare i svenska som andraspråk. Är ni med där? Vi har funnits i 20 år och kämpar för våra elevers språk- och kunskapsutveckling i svensk skola. Snälla! Vi behöver er! Vi försöker nå ut så mycket vi kan och värva medlemmar, för vi tror vi är viktiga som nätverk över Sverige och som intresseorganisation för oss som arbetar med detta och för våra elever inte minst! Gå med i LiSA! Titta på vår hemsida http://www.lisa-riks.se så ser Du hur Du blir medlem och får vår fina tidning med forskning och Goda Exempel från hela landet!
Birgitta Anstrin-Åstedt
ordf Riks-LiSA

27 08 2010
eva

Ni SSA lärare är guldvärda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: